Zelfwascentrum

Zelfwascentrum

Bent u het gedoe van het soppen voor de deur ook zat?

Bezoek dan één van onze doe het zelf wasboxen in ons zelfwascentrum. Geen gedoe en niet belastend voor het milieu. Al het water wordt namelijk eerst opgevangen en ontdaan van olie en slib en verlaat dan pas ons bedrijf. Op dit moment hebben wij acht wasboxen waarin u zelf uw fiets, brommer, scooter, scootmobiel, auto, camper of caravan kunt wassen! De maximale doorrijhoogte in de wasboxen in het zelfwascentrum is 3.25 meter. U kunt dus meteen aan de slag doordat er geen lange wachttijden zijn. In de overdekte wasboxen kunt u kiezen uit verschillende programma’s en heeft u een hogedrukspuit, een wasborstel die rechtstreeks op de schuim is aangesloten en een schuimspuit tot uw beschikking.

zelfwasboxen-zelfwascentrum
stofzuigers-zelfwascentrum

Diverse wasprogramma’s

Op de terminal in de wasboxen kunnen verschillende programma’s naar wens geselecteerd worden. Aktiefschuim is een warme schuim die tot diep in het vuil intrekt en ervoor zorgt dat het vuil beter van uw auto gaat. Met de hogedrukspuit kunt u wassen met warm water gemengd met shampoo. Met de wasborstel kunt u het programma borstelwassen met shampoo en warm water selecteren. Is het vuil weg en moet de shampoo nog van de auto? Kies dan voor afspoelen met koud water. De lak kunt u wat beter beschermen door het programma wax te kiezen, uit de hogedrukspuit komt dan een wax die een soort van beschermlaagje op de lak aanbrengt. Spoelt u de auto na met gedemineraliseerd water (osmose) droogt deze streeploos op en is het dus niet meer nodig om te zemen! Het laatste programma is motorreiniger, met de hogedrukspuit kunt u de motorruimte reinigen.

Onze doe het zelf wasboxen zijn dagelijks geopend van 5.00 uur tot 24.00 uur

Service apparaten

Is de auto van buiten schoon, dan hoort de binnenzijde natuurlijk ook een behandeling te krijgen. Op ons waspark heeft u de beschikking over vijf krachtige stofzuigers. De stofzuigers accepteren muntstukken van € 0,20, €0,50, €1,00, en €2,00. De matten kunt u uitkloppen tegen onze speciale mattenkloppers, deze staan vlakbij de stofzuigers. In Tom’s Shop of onze webshop zijn nog meer producten verkrijgbaar voor het optimaal reinigen van de binnenzijde van uw auto. Graag geven wij u advies wat voor uw auto het beste product is. Als de shop gesloten is kunt u droge-, glas- en cockpitdoekjes kopen uit de Riwax automaat. Tevens bevindt zich er op ons wascentrum de mogelijkheid om kleding te deponeren in de kledingcontainer.

vooraanzicht-toms-carwash-zelfwascentrum

Kleingeld vergeten?

De automaten accepteren € 0,20, €0,50, €1,00, en €2,00 muntstukken. Als onze wasstraat geopend is kunt u in Tom’s Shop altijd even uw geld wisselen of u wisselt uw geld in onze wisselautomaat. De wisselautomaat accepteert briefjes van €5,00, €10,00 en €20,00 en wisselt vervolgens in €0,50 en €2,00. Helemaal geen cash geld bij de hand? Vanaf heden is het mogelijk om wisselgeld op te nemen door middel van een pintransactie. Op de wisselautomaat is een terminal gebouwd voor contactloze transacties met uw pinpas. Hierbij kunt u kiezen voor €5,00 of €10,00 wisselgeld. De automaat keert vervolgens het bedrag uit in €0,50 en €2,00 muntstukken. Let op! Dit werkt dus alleen indien contactloze pinbetalingen met uw pinpas is geactiveerd.

Een hekel aan wachten?

De zelfwasboxen werden in 2008 uitgebreid met nog eens vier nieuwe wasplaatsen. Er staan nu acht zelfwasboxen en vijf stofzuigers klaar voor u. Vanzelfsprekend modern materiaal. Ook tijdens “spitsuren” wordt de wachttijd tot een minimum beperkt!

Bel ons voor meer informatie

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 077-354 40 90
Scroll Up