Waxoyl® lakverzegeling

Waxoyl® lakverzegeling

Waxoyl® 100 Plus voor nieuwe wagens

Voor het aanbrengen van de lakverzegeling krijgt de lak een dieptereiniging met Waxoyl® Preclean waardoor een goede hechting plaatsvindt van de Waxoyl® 100 Plus lakverzegeling. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, hars, insecten, strooizout en luchtverontreiniging. Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl® 100 Plus onstaat een lakverzegeling die garandeert dat de lak zijn diepe glans behoudt. Voor een blijvend jong uiterlijk adviseren wij u om het exterieur te renigen met Waxoyl® autoshampoo.

Garantie Waxoyl® 100 Plus

Bij de Waxoyl® 100 Plus behandeling wordt een schriftelijke garantie afgegeven op glans – en kleurbehoud van de lak voor drie jaar. De nieuwe auto dient binnen drie maanden na aanschaf de behandeling te krijgen. De laklaag van uw nieuwe auto krijgt zo een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Het inbranden van vogelpoep wordt door de lakverzegeling vertraagd. Toch dient u de vogelpoep direct van de auto te verwijderen. Wij adviseren u hiervoor Waxoyl® 3 in 1 te gebruiken. De beschadiging als gevolg van het inbranden van vogelpoep valt niet onder garantie van Waxoyl®. Na de behandeling van uw auto ontvangt u een garantiekaart met code. U kunt op de website van Waxoyl® controleren of uw auto is geregistreerd.

Waxoyl® Glaze Gard – voor gebruikte wagens

De Waxoyl®Glaze Gard is speciaal ontwikkeld voor de auto ouder dan drie maanden. De lak van de auto wordt gecontroleerd op beschadigingen zoals krasjes en verwering en daarna eventueel gepolijst om beschadigingen te verwijderen. Daarna krijgt de lak een dieptereiniging met Waxoyl® Preclean waardoor een goede hechting plaatsvindt van de Waxoyl® Glaze Gard lakverzegeling. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, hars, insecten, strooizout en luchtverontreiniging.

Garantie Waxoyl® Glaze Gard

Bij de Waxoyl®  Glaze Gard behandeling wordt een schriftelijke garantie afgegeven op glans – en kleurbehoud van de lak voor twee jaar. Deze behandeling is speciaal voor auto’s ouder dan drie maanden. Het inbranden van vogelpoep wordt door de lakverzegeling vertraagd. Toch dient u de vogelpoep direct van de auto te verwijderen. Wij adviseren u hiervoor Waxoyl® 3 in 1 te gebruiken. De beschadiging als gevolg van het inbranden van vogelpoep valt niet onder garantie van Waxoyl®. Na de behandeling van uw auto ontvangt u een garantiekaart met code. U kunt op de website van Waxoyl® controleren of uw auto is geregistreerd.

Voordelen lakverzegeling van Waxoyl®

Uw autolak behoudt gegarandeerd gedurende drie jaar zijn diepe glans
Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter
U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur
Uw auto blijft jong waardoor een hogere (inruil- of verkoop-) waarde wordt behouden

Maak een afspraak voor het aanbrengen van de Waxoyl® lakverzegeling

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 077-354 40 90