Prepaid Tom’s Waspas

Prepaid Tom’s Waspas

Met de (prepaid) Tom’s Waspas heeft u gegarandeerd altijd het meest voordelige wastarief in onze carwash in Venlo. Als u kiest voor Tom’s Waspas, krijgt u altijd korting wanneer u de wasbehandelingen met de waspas betaalt. Bovendien krijgt u een bonus van 10% wanneer u €100,- of meer in één keer op uw waspas plaatst. Bedragen van €200,- en meer die u in één keer op de waspas plaats, geven wij een bonus van maar liefst 15%! Onze passen worden geregistreerd op naam. Er kunnen meerdere waspassen worden gekoppeld, zodat door meerdere personen gebruikt gemaakt kan worden van een gezamenlijk wastegoed. Tegoed op Tom’s Waspas is niet inwisselbaar voor contant geld. Een paar keer per jaar houden wij u op de hoogte van het actuele saldo. Deze informatie verzenden wij per e-mail. Van belang is dus dat u deze aan ons verstrekt heeft. Indien u geen mails van ons wenst te ontvangen kunt u zich hiervoor ten alle tijde eenvoudig afmelden.

 

Rekenvoorbeeld 1:

U plaatst in 1 keer 150 euro op uw waspas. Dank krijgt u
van ons 15 euro extra. Het tegoed op uw waspas wordt
dan dus verhoogd met 165 euro.

Rekenvoorbeeld 2:

U plaatst in 1 keer 300 euro op uw waspas. Dank krijgt u
van ons 45 euro extra. Het tegoed op uw waspas wordt
dan dus verhoogd met 345 euro.

Gebruik maken van de Prepaid Tom’s Waspas betekend

Hoge kortingen
Tegoed onbeperkt geldig
Snel en gemakkelijk betalen
Niet wagengebonden
Online opwaarderen mogelijk
Altijd inzicht: saldochecker
waspas opwaarderen tom's carwash Venlo

U kunt altijd uw actuele saldo opvragen met behulp van onze saldo checker. Voer hieronder de ontbrekende cijfers in. U vindt ze onder de barcode op uw Tom’s Waspas. Klik op Enter en u krijgt uw actuele saldo in Euro te zien.

Check hier uw huidige saldo  of  waardeer eenvoudig uw waspas op!

Geen contant geld meer nodig!

U heeft géén contanten meer nodig. Was altijd met korting! Op te waarderen in verschillende prijsklassen al vanaf € 30,-. Indien wastegoed bijna op is bestaat de mogelijkheid om per mail op de hoogte gesteld te worden. Zowel voor particulier als ook zakelijke rijders de ideale oplossing.

Je betaald

€ 30,-
€ 50,-
€ 100,-
€ 200,-

Bonuspercentage

0%
0%
10%
15%

Waspastegoed

€ 30,-
€ 50,-
€ 110,-
€ 230,-

Tom’s Waspas eenvoudig opwaarderen via Tom’s Webshop!

Klik op onderstaande gewenste opwaardering van je waspas. Je komt dan direct terecht in onze webshop en kunt je waspas online opwaarderen. Kies voor één van de gewenste betaalmethode en vul bij opmerkingen je pasnummer in. Je ontvangt van ons de factuur digitaal en een bericht zodra we je passen hebben opgewaardeerd.

Bel ons voor meer informatie over de Prepaid waspas

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 077-354 40 90
Scroll Up