Interieur reinigen

Interieur reinigen

Waxoyl® U.P.T. – Beschermer voor uw interieur

Heeft u kinderen, honden of drinkt u weleens koffie in de auto? Is één of meer van deze opties op uw van toepassing dan is de bekledingbeschermer een goede oplossing voor het schoonhouden van um bekleding. De bekleding van het interieur van uw auto wordt intensief behandeld met Waxoyl® U.P.T. bekledingbeschermer. Hierdoor kunnen geen hardnekkige vlekken ontstaan die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld modder, snoep, etenswaren, dranken en huisdieren.

Vocht- en vuilafstotend

Dankzij de vocht- en vuilafstotende eigenschappen van Waxoyl® U.P.T. is het reinigen van het interieur voortaan heel eenvoudig. Reinigen met een stofzuiger of een mild reinigingsmiddel is voldoende om het interieur fris en jong te houden. Met Waxoyl® U.P.T. beschermt u de autostoelen optimaal tegen bijvoorbeeld limonade en koffie. Door de beschermer blijft de vloeistof als het ware op de bekleding liggen. Droogvegen met een doek met wat reinigingsmiddel is vaak al voldoende.

Voordelen van Waxoyl® U.P.T. bekledingbeschermer

Uw bekleding blijft twee tot drie maal langer showroom-fris
U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw interieur
Uw auto blijft jong waardoor een hogeren (inruil- of verkoop-) waarde wordt behouden

Tevens is het ook mogelijk om uitsluitend de bekleding van de auto te laten reinigen of een losse stoel. Nare vlekken en/of geuren zoals poep, urine, frituurvet, inbraaksporen, brandsporen, brandlucht, benzine, olie zijn ook voor ons geen probleem om te reinigen.

Interieur reinigen (+ geurbehandeling)

Stofzuigen van onder de stoelen tot onder het reservewiel
Bekleding, stoelen, matten, vloer en hemel reinigen
Kunststof en/of leer reinigen
Binnenkant ramen, make-up spiegels etc. reinigen
Portieren (instappen)reinigen

Om de geur van rook uit de auto te krijgen dient het interieur gereinigd te worden in combinatie met een geurbehandeling. De behandeling duurt ongeveer één werkdag en gebeurt op afspraak.

Bel voor een boost van uw interieur

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 077-354 40 90
Scroll Up