DHL parcelshop

In de DHL Parcelshop bij Tom’s Carwash kun je ook terecht voor het afhalen en verzenden van je pakketten. Deze service bieden wij aan in samenwerking met DHL. In onze grote shop waarin wij tal van autoreinigingsproducten aanbieden zit tevens deze extra service van DHL.

PAKKET VERSTUREN – volgende werkdag bezorgd

Je pakket verzenden via DHL is heel eenvoudig: stel het pakket samen, schrijf een leuk berichtje voor de ontvanger en binnen een paar simpele stappen is je zending onderweg. Binnen Nederland vaak de volgende werkdag al bezorgd. Door heel Europa binnen 2 tot 5 dagen. Online kun je via de website van DHL parcel snel en eenvoudig je verzendlabel klaarmaken. Print het verzendlabel in en lever je pakket in bij ons DHL parcelshop.

Maak je je label thuis zelf klaar dan gelden de volgende tarieven. Verzenden van een DHL parcelshop naar DHL parcelshop kan al vanaf €5,00. Verzenden van een DHL servicepoint naar de ontvanger thuis kan al vanaf €5,75. Laat je je verzendlabel klaarmaken in onze DHL parcelshop dan komt er bovenop de reguliere tarieven nog een extra van €1,00 voor de service. Momenteel is het bij ons servicepoint alleen mogelijk om pakketten binnen Nederland te verzenden. Heb je geen fijne verzenddoos of tape? Geen zorgen in onze shop verkopen wij een kleine selectie verzenddozen. En een stukje tape is natuurlijk een stukje service die wij graag bieden.

Lever je je pakket op werkdagen in voor 16.00 uur dan gaat het gegarandeerd dezelfde dag nog mee met de DHL Koerier. Weten waar je pakket is gebleven? Check dan door middel van de track and trace code waar het pakket zich bevindt. Met het zendingsnummer en de postcode van de ontvanger dan weet je altijd precies waar je pakket zich bevindt. Via DHL krijg je een e-mail of sms zodra het pakket is bezorgd.

Alle overige informatie over het verzenden van je pakket kun je vinden op de site van DHL parcel.

PAKKET AFHALEN – koerier levert uiterlijk om 13.00 uur de pakketten aan

Ben je niet altijd thuis en wil je toch graag iets online bestellen? Laat je pakket dan bezorgen in onze DHL parcelshop en kom het ophalen op een voor jou geschikt moment. Zo loop je niet het risico om de bezorger mis te lopen. Zodra je pakket bij ons is aangekomen ontvang je een bericht. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs zoals paspoort, identiteitskaart of rijbewijs mee te nemen als je je pakket komt afhalen. Bij Tom’s Carwash kun je 7 dagen per week je pakket ophalen. Onderstaand zie je onze openingstijden. Let op! Je pakket zal 7 dagen blijven liggen op ons DHL servicepoint. Na deze periode neemt de koerier het pakket weer mee en gaat het retour naar de verzender.

RETOURNEREN – online shoppen

Terugsturen van je bestelling van onder andere Wehkamp, H&M of Omoda is een eitje. Volg de instructies van de webshop waar je hebt besteld en bewaar het verzendbewijs dat je hebt ontvangen.

Je pakket op een DHL Parcelshop afhalen

Het pakket afhalen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor aflevering op een DHL Parcelshop. Wij bieden de keuze uit vijf DHL Parcelshops in de buurt van je afleveradres. Wanneer het pakket is aangekomen ontvang je een e-mail dat het pakket afgehaald kan worden.

Openingstijden DHL Parcelshop

Maandag t/m vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

08:00 uur – 18:00 uur
08:30 uur – 17:00 uur
11:00 uur – 16:00 uur

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 077-354 40 90
Scroll Up