Corona maatregelen

Corona maatregelen

Wij zijn gewoon geopend! Onze carwash en het zelfwascentrum mogen vooralsnog geopend blijven. Je kunt je auto óf bus dus gewoon bij ons laten wassen. Ook onze winkel is inmiddels weer geopend. Meer hierover lees je bij punt 4 van de meest gestelde vragen. Via onze online webshop kun je ten alle tijden al onze producten bestellen en thuis laten bezorgen.

Met in achtneming van de bekende maatregelen (mondkapje verplicht op en minimaal 1,5 meter afstand van een ander), kun je onze winkel betreden voor het afrekenen van een wasprogramma, product of het brengen/afhalen van een DHL pakket. Wij willen je nadrukkelijk vragen om vooraf per mail of via de website van DHL te controleren of je pakket bij ons aanwezig is. Kom niet zomaar binnen wandelen, maar probeer je reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken!

Wij begrijpen dat je met vragen zit, daarom hebben wij hier de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Klik op één van de vragen om het antwoord te lezen. Staat je vraag er niet bij of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bel een van onze medewerkers!

1. Is het bedrijf (carwash/winkel) geopend?

Wij zijn gewoon geopend! Onze carwash en het zelfwascentrum mogen vooralsnog geopend blijven. Je kunt je auto óf bus dus gewoon bij ons laten wassen. Onze winkel wordt daarentegen tijdelijk gesloten, althans; we mogen een deel van onze producten niet meer verkopen. Meer hierover lees je in vraag 4. Via onze online webshop kun je natuurlijk wel gewoon al onze producten bestellen en thuis laten bezorgen.

2. Kan ik mijn DHL Parcel/Express pakket brengen óf afhalen?

Je kunt je DHL pakketten gewoon bij ons blijven ophalen of retourneren! Je kunt dus, met in achtneming van de bekende maatregelen (mondkapje verplicht op en minimaal 1,5 meter afstand van een ander), onze winkel betreden voor het brengen of retourneren van een DHL pakket.

Wij willen je nadrukkelijk vragen om vooraf per mail of via de website van DHL te controleren of je pakket bij ons aanwezig is. Kom niet zomaar binnen wandelen, maar probeer je reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken!

Afhaalpunten round_pushpin
Sommige afhaalpunten zijn noodgedwongen gesloten. Houd daarom rekening met:

  • Ligt een pakket op een gesloten locatie? Dan gaat het pakket retour.
  • Is een pakket onderweg naar een gesloten locatie, dan probeert DHL het bij een ander punt af te geven. Lukt dat niet? Ook dan gaat het pakket retour.
  • Je kunt maximaal 25 pakketten per dag inleveren bij een regulier DHL punt om overbelasting te voorkomen. Bij XL DHL ServicePoints zijn meer pakketten in te leveren. Via de DHL servicepunt locator kan je binnenkort filteren op XL-punten.

3. Blijft frisdrank en snoep wel gewoon in de verkoop?

Ja wij verkopen wél frisdrank en snoep. Deze producten vallen in de categorie eerste levensbehoeften en mogen wij vooralsnog blijven verkopen. Wel is het zo dat wij deze producten uit de koeling of het schap pakken. Geef daarom je bestelling door aan een van onze medewerkers.

4. Verkopen jullie wel onderhoudsproducten voor mijn auto?

Op dit moment verkopen wij niet alleen producten die noodzakelijk zijn voor het onderhoud van je auto (voertuig) en de veiligheid onderweg. Maar ook weer autogeurtjes en het volledige assortiment reinigingsproducten.

Winterartikelen
Ruitensproeiervloeistof, slotontdooier, ijskrabbers, anti condens doekjes, rubberstick, ruit-ontdooier, luchtontvochtiger en een anti-ijs deken.

Motor onderhoud
Motorolie, koelvloeistof en diverse toevoegingen voor de motor.

Glasreinigers
Voor een veiligere deelname aan het verkeer mogen wij ook reinigingsproducten, zoals glasreiniger, glass wipes en soortgelijke producten, blijven verkopen.

Via onze online webshop kun je natuurlijk wel gewoon al onze producten bestellen en thuis laten bezorgen.

Aangescherpte corona maatregelen Tom's Carwash

Bel voor meer informatie over de algemene voorwaarden

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 077-354 40 90
Scroll Up