Buitenzijde reinigen

Buitenzijde reinigen

De leeftijd van een auto speelt niet de grootste rol bij een trotse autobezitter. Ook wannneer een nieuwe auto twee weken niet gepoetst is, verdwijnt letterlijk en figuurlijk de glans. De laklaag van een auto verdient regelmatig onderhoud! Onderstaand een overzicht van behandelingen om de glans te behouden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de gehele auto te reconditioneren door middel van een complete make-up behandeling. Kies voor de optimale bescherming van uw autolak voor één van onze laksealingen.

Waarom de wagen in de wax zetten

Voorkomen dat de lak gaat verweren
De lak beschermen tegen invloeden van buitenaf (UV-stralen, agressieve stoffen, pekel, luchtverontreiniging, zure regen enzovoorts)
De auto is makkelijker schoon te houden doordat vuil en aanslag zich moeilijker aan de lak kunnen hechten
Vooral in de wintermaanden ligt er meer vervuiling en zout op de wegen. Op een glad en goed beschermd lakoppervlak hechten vuil en stof minder snel

Wagen in de wax zetten vanaf € 75,- Voordeelpakket: Wagen in de wax zetten gecombineerd met Tom’s VIP (Wassen, stofzuigen, ramen reinigen, dashboard stofvrij maken en sponningen reinigen) vanaf € 110,-

Polijsten

Het oppervlak van de lak wordt glad en glanzend gemaakt waardoor een sterk spiegelend effect optreed. Tevens bieden wij de mogelijkheid deel polijsten oftewel kras verwijderen zonder spuitwerk.

Maak een afspraak voor het waxen of polijsten van uw auto

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 077-354 40 90
Scroll Up