Autoreiniging

Autoreiniging

De leeftijd van een auto speelt niet de grootste rol bij een trotse autobezitter. Ook wanneer een nieuwe auto twee weken niet gepoetst is, verdwijnt letterlijk en figuurlijk de glans. De laklaag van een auto verdient regelmatig onderhoud!
Hieronder een overzicht van behandelingen om de glans te behouden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de gehele auto te reconditioneren door middel van een complete make-up behandeling. Kies voor de optimale bescherming van uw autolak voor één van onze lak-sealingen.

Waxen

Uw auto professioneel in de wax zetten: vanaf € 75,-

Gecombineerd met Tom’s VIP behandeling

    • Wassen
    • stofzuigen
    • ramen reinigen
    • dashboard stofvrij maken
    • sponningen reinigen

Uw auto weer als nieuw vanaf € 110,-

Polijsten

Uw auto polijsten betekent dat de oppervlakte van de lak, glad en glanzend wordt gemaakt waardoor een sterk spiegelend effect optreedt.<a id=”polijsten”></a>
Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen de motorkap of andere delen van de auto te laten polijsten. Kleine ondiepe krassen worden door polijsten ook verwijderd. Rijd even naar Tom’s Carwash en vraag vrijblijvend om advies!

Interieur reinigen

Het interieur van een auto bestaat uit veel verschillende materialen: bekleding (stof/leder), zacht of hard kunststof, matte en/of glanzende materialen, lak en glas.

Wanneer het interieur gereinigd wordt, wilt u liefst dat het interieur lange tijd schoon en fris blijft. Een professionele interieur bij Tom’s Carwash brengt het interieur van uw auto weer in showroomconditie.

Waxoyl® U.P.T. bekledingbeschermer.

Een behandeling met Waxoyl® U.P.T. beschermt uw interieur tegen hardnekkige vlekken doordat het sterk vocht- en vuilafstotend is.  Het beschermt tegen vlekken die bijvoorbeeld veroorzaakt worden door bijvoorbeeld modder, snoep, etenswaren, dranken en huisdieren.
Door de beschermer blijft de vloeistof als het ware op de bekleding liggen. Droog vegen met een doek met wat reinigingsmiddel is vaak al voldoende.

Tevens is het ook mogelijk om alleen de bekleding van de auto te laten reinigen of zelfs een losse stoel. Ook vlekken en/of geuren zoals poep, urine, frituurvet, inbraaksporen, brandsporen, brandlucht, benzine, olie verhelpen wij vakkundig.

Geurbehandeling

Even sprayen met een lekker geurtje is een tijdelijke oplossing. Wilt u daadwerkelijk afrekenen met de geuroverlast in uw auto, dan adviseren wij u om te kiezen voor een professionele geurbehandeling bij Tom’s Carwash waarbij gebruik gemaakt wordt van speciale apparatuur die alle plekken bereikt waar u zelf niet of moeilijk kunt bereiken zoals achter het dashboard en het inwendig gedeelte van het ventilatiesysteemt. Deze methode pakt het probleem bij de wortel aan en neutraliseert geur effectief.

Geuren die wij kunnen aanpakken zijn sigarettenrook, transpiratiegeur, lucht van huisdieren, melkzuur, benzinelucht, brand, bederf, ontbinding, verf of lijmlucht. Deze stank is vaak erg hardnekkig en moeilijk met een gewone reiniging te verwijderen.

De geurbehandeling is eveneens geschikt voor uw caravan, camper, bestelwagen of vrachtwagen.

geur behandeling

Waxguard lakverzegeling

Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag snel in kwaliteit achteruit gaat. Met als resultaat dat de lak zijn diepe kleur en glans verliest. WaxGuard vormt een diamantharde beschermlaag op de lak waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk verlengd. Hierdoor blijft de glans langer behouden en de kleur dieper. Nadat uw auto een WaxGuard behandeling heeft ondergaan is een langdurige beschermlaag gegarandeerd. Op een nieuwe auto krijgt u zelfs 3 jaar schriftelijke garantie op glans en kleur. Op een auto ouder dan een half jaar is deze garantie 18 maanden.

Microfijne deeltjes
WaxGuard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door de verbinding ontstaat één homogene beschermlaag op de lak Deze homogene laag beschermt de lak optimaal tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil.

Doordat deze laag een ‘open’ karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen. WaxGuard zorgt voor een onovertroffen water- en vuilafstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. De auto wassen wordt weer een feest.

Lees meer over Waxguard

Waxoyl® 100 Plus voor nieuwe wagens

Voor het aanbrengen van de lakverzegeling krijgt de lak een dieptereiniging met Waxoyl® Preclean waardoor een goede hechting plaatsvindt van de Waxoyl® 100 Plus lakverzegeling. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, hars, insecten, strooizout en luchtverontreiniging. Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl® 100 Plus onstaat een lakverzegeling die garandeert dat de lak zijn diepe glans behoudt. Voor een blijvend jong uiterlijk adviseren wij u om het exterieur te renigen met Waxoyl® autoshampoo.

Lees meer over Waxoyl® 100 Plus…

Krassen verwijderen vanaf € 25,-

Vandalisme krassen, krassen van takken of bomen, net dat paaltje of een ongelukje met kinderfiets of winkelwagentje zijn voorbeelden van het ontstaan van ontsierende krassen in uw auto. Krasverwijdering zonder spuitwerk oftewel krassen verwijderen voor een klein budget is de oplossing. Vaak kunnen krassen door middel van polijsten verdwijnen of een stuk minder zichtbaar worden. Spuitwerk kost bij een traditionele schadehersteller vele honderden tot duizenden euro’s. In veel gevallen kunnen krassen voor 90 tot 100% hersteld worden en dit voor een fractie van de kosten van regulier spuitwerk.

Hoe weet ik of krasverwijdering zonder spuitwerk mogelijk is?
Indien de witte onderlaag goed zichtbaar is en/of u de kras goed voelt zitten en u er met de nagel in kunt dan is krasverwijdering zonder spuitwerk wellicht onmogelijk. Dit komt doordat de kras te diep is. U bent altijd bij ons welkom om de kras te laten beoordelen.

Koplampen polijsten vanaf € 29,95 per koplamp

In de loop der jaren geven koplampen minder licht door omdat ze verweren door de zon en bekrast raken wat het lichtbeeld verstoort. Het kan voorkomen dat in sommige gevallen de auto hierdoor niet door de jaarlijkse APK keuring komt.

Nieuwe koplampen laten plaatsen is een dure aangelegenheid, kies daarom voor de voordelige oplossing van Tom’s Carwash. Laat de levensduur door Tom’s Carwash verlengen door de koplampen vakkundig te laten polijsten. Hiervoor gebruiken wij een speciaal ontwikkelde koplamp herstelkit. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en is eenvoudig en snel uit te voeren. De koplampen hoeven niet meer vervangen en gedemonteerd te worden.

koplampen polijsten
koplamp polijsten

Stickers en wrap verwijderen

Leaseauto inleveren, bedrijfswagen verkopen, nieuwe logo’s of bedrijfsgegevens en zo zijn er nog tal van momenten waarop de stickers van uw auto of bedrijfswagen verwijderd moeten worden. Graag nemen wij dit tijdrovende klusje van uw over. Met behulp van diverse technieken verwijderen wij al ruim 30 jaar voertuigbelettering, carwrappings, bumperstickers enzovoorts.

Na het verwijderen van de belettering is het mogelijk dat de aftekening in de lak van de auto zichtbaar blijft. Als extra optie kunnen wij de auto polijsten om zo de kleur en glans verschillen in de lak te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

Is uw auto ingepakt met carwrapfolie?
In de belettering en reclame is carwrapping een steeds vaker toegepaste techniek. De auto wordt gedeeltelijk of in sommige gevallen zelfs volledig ingepakt met een carwrap film. Wij verwijderen deze wrapfolie. Na de behandeling is het voertuig tevens vrij van lijmresten.

Automotor laten reinigen € 32,50

Laat uw motorblok en motorruimte vakkundig reinigen bij Tom’s Carwash. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van motors van auto’s en bedrijfswagen. Geniet langer van uw auto door regelmatig onderhoud te plegen.

Motorreinigen (risico opdrachtgever)

Motorblok reinigen

Teer op de lak verwijderen € 31,-

Door de vele wegwerkzaamheden in regio Venlo zitten er steeds meer voertuigen onder de teerneerslag. Op onderstaande afbeeldingen hebben we weergegeven hoe u de teer kunt herkennen. Vaak voelt deze ook plakkerig aan. Wij kunnen de teerneerslag voor u verwijderen!

Tom Aquina Autoreiniging voor

Personenauto
Bestelwagen
Vrachtwagen

Onze behandeling duren ongeveer één werkdag en gebeuren op afspraak. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti, belettering, carwrapping, hars, roestneerslag, epoxy hars, spuitnevel, verf, etc.

Bel ons voor meer informatie voor het maken van een afspraak

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 077-354 40 90
Scroll Up