Autoreiniging

Autoreiniging

Reconditioneren

Uw auto is een kostbaar bezit. Om uw auto in topconditie te houden, moet niet alleen het technische gedeelte goed onderhouden worden maar ook het visuele! Het reconditioneren van auto’s is een professioneel vak en Autoreiniging Tom Aquina is hierin al meer dan 30 jaar gespecialiseerd.

Metamorfose

Uw voertuig ondergaat bij ons een volledige cosmetische metamorfose. Wij zijn er van overtuigd dat u onder de indruk zult zijn van het eindresultaat. Om dit te kunnen bereiken maken wij gebruik van de beste materialen, producten, apparatuur en geavanceerde technieken en combineren dit met een gezonde dosis liefde en toewijding voor het vak. Door allerlei invloeden van buitenaf bijvoorbeeld industriële vervuiling, vogelpoep, ijzerslijpsel en dergelijke word uw lak ernstig aangetast. Met de juiste behandeling en bescherming kunt u dit voorkomen. U kunt uw auto weer veel beter zelf bijhouden na een professionele behandeling. Tevens is uit onderzoek gebleken dat u de inruilwaarde van uw “oude” auto behoorlijk kunt verhogen. Voordat u met uw dealer over prijzen gaat onderhandelen, is het verstandig eerst uw auto te laten behandelen misschien wilt u daarna het inruilen nog best even uitstellen nadat wij de auto onder handen hebben genomen. U heeft het gevoel in een splinternieuwe auto te rijden.

Tom Aquina Autoreiniging voor

Personenauto
Bestelwagen
Vrachtwagen

Onze behandeling duren ongeveer één werkdag en gebeuren op afspraak. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti, belettering, carwrapping, hars, roestneerslag, epoxy hars, spuitnevel, verf, etc.

Bel ons voor meer informatie voor het maken van een afspraak

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 077-354 40 90
Scroll Up